Flanera&Fundera Steg 1

Flanera&Fundera Steg 1 Öppen kurs
Längs havet på Kullaleden
Tisdag 12 augusti 2014 kl 8.30- 13.00

Ursulas Iphone Efter stormen 9 december 2013 361Brusar omvärlden omkring dig ibland? Längtar du efter tid att tänka dina egna tankar och hinna tänka färdigt? Vill du dela dina tankar och funderingar? Bli hörd och lyssnad till. På ett  annorlunda sätt. Som du har glädje och nytta av!                        

Flanera&Fundera är en annorlunda upplevelse. Det är en vandring med tankar och samtal i en liten grupp. Vi flanerar vid havet med hänförande utsikt, längs hagar med  kossor och lamm.
I frisk luft och frihet. Med glädje och personlig utveckling. Medan vi flanerar delar vi våra funderingar under ledning av Ursula Eldh, professionell coach.


Innehåll Vi tränar vår egen förmåga att lyssna – till oss själva och våra medvandrare.  Vi filosoferar kring vad som är viktig och betydelsefullt för var och en av oss. Var och en blir dessutom individuellt coachad. Kursdagen omfattar strukturerade samtal mellan deltagarna och 30 minuters enskild professionell coaching.  Alla deltagare förväntas medverka ansvarsfullt i samtalen.  Vi tar på oss kläder efter väder. ”Det finns inget dåligt  väder – med rätt sorts kläder”. Utrusta dig med bekväma promenadskor, solskydd, sittunderlag och vattenflaska.

Program
8.30 Kursstart och introduktion på Årnacken Coaching, Stenvallavägen 13, Farhult.
Vandring med parvisa funderingar , individuell coaching.
Fikapaus med gemensam reflektion.
Vandring med parvisa funderingar och individuell coaching.
Gemensam reflektion och utvärdering.
Lunch.
13.00 Kursslut.

Pris  950 kr inkl kursledning, 30 min individuell coaching, fika och lunch. Kursavgiften faktureras efter överenskommelse. Glöm inte meddela särskilda kostönskemål.

Anmälan och frågor: ursula@arnacken.se